Deze website maakt gebruik van cookies Meer info? Verberg deze melding

Veiligheidsbeleid

Veilig werken is in vrijwel elke organisatie topprioriteit. Dankzij nieuwe technieken, certificering en training is er de laatste 20 jaar op veiligheidsgebied veel vooruitgang geboekt. Helaas gaat het op de werkvloer toch nog wel eens mis. De oorzaak is vaak te vinden in menselijk gedrag. Menselijk gedrag is grillig en lastig te veranderen, op elk niveau. Onze boodschap is daarom helder: wij stellen de mens centraal binnen uw veiligheidsbeleid.

Veiligheidscultuur
Uw mensen moeten veiligheidsbewust kunnen denken en handelen, het goede voorbeeld geven en anderen wijzen op onveilig gedrag. Dat gebeurt uiteraard niet vanzelf. De basis voor bewustzijn en verbetering ligt volgens ons in het verbeteren van de veiligheidscultuur. AO Consult kan u helpen functiegerichte veiligheidsprogramma’s te ontwikkelen voor elke werkomgeving.

Veiligheidsprogramma’s
Een bedrijfsspecifiek veiligheidsprogramma is vaak een effectief middel om het veiligheidsbewustzijn en gedrag te verbeteren. Daarbij hechten wij veel belang aan draagvlak binnen uw organisatie. Bij het ontwikkelen van een programma betrekken wij bewust mensen op alle niveaus, van werkvloer tot management. Onze adviseurs hebben diverse programma’s ontwikkeld voor vooraanstaande bedrijven en helpen u graag verder.

< Terug naar Thema's


Archief